Culorile Sulinei 2/ 24.08-29.08.2017

Este important pentru copii sa isi dezvolte gustul artistic si sa participe la cat mai multe activitati creative. Pentru copiii din zone mai izolate geografic este mai dificil accesul la evenimente culturale si la institutiile de acest tip. In Sulina nu exista magazine dedicate articolelor de arta si nici expozitii de arta frecvente.

De aceea ne-am dorit sa organizam in perioada 24-29 august 2017, pentru copiii din Sulina, un curs de introducere in arta, curs predat de profesorii de arte si artisti din Bucuresti. Deasemenea le-am acordat acestor copii cate un set de materiale de pictura cat mai cuprinzator. Acest eveniment este la a doua editie si, ca si prima data, copiii vor expune lucrari facute de ei, in oras si la Bucuresti. Vernisajul expozitiei va avea loc in luna octombrie, la sediul partenerului nostru, F64.

f64-logo

Copiii din Sulina ne-au primit cu bratele deschise si la final au primit diplome si cadouri. Avem acum peste 40 de lucrari minunate care isi asteapta expozitia din capitala si copiii, care abia asteapta evenimentul urmator.

Profesorii coordonatori au fost: Horia Cristina, Aurel Bulacu si Anca-Maria Ciofirla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *