Expozitie Aurel Bulacu

Afis ExpoAB - Montage.indd

Montage Gallery
Va invita la vernisajul expozitiei
Aurel Bulacu
vineri, 15 mai 2015, ora 18:00
la sediul galeriei din strada ing. Pisoni, nr. 24-etaj, Bucuresti
prezinta conf. dr. Nicolae Aurel Alexi.

 

 

 

 

Ca să desenezi atât de aparent liber ca Aurel Bulacu, ca să poţi obţine anamorfoze atât de convingătoare, e nevoie de o ştiinţă a desenului dobândită în timp, cu efort şi exerciţiu susţinut.

Luiza Barcan, Adevărul literar şi artistic, 2006

 

Laboratorul creaţiei lui Bulacu trădează o febrilitate nestinsă. Deschiderea tematică se află în interdependenţă cu prospecţiunile de limbaj. Grafician şi gravor ce nu-şi reneagă vocaţia, artistul constituie pe de altă parte un exemplu de nonconformism, neacceptând barierele între domenii şi tehnici. Artist de netăgăduită şi fertilă mobilitate, Aurel Bulacu ne propune prin actuala personală, noi certitudini şi deschideri.

Adrian Guta, text catalog, 1991

 

Calitatea vizuală a lucrărilor sale, atât în varianta lor grafică, cât şi picturală, mă face să consider că ne aflăm în faţa uneia dintre cele mai articulate viziuni de factură erotică, oferită de arta românească în ultimul pătrar de veac.

Catalin Davidescu, România literară, 2005

 

Aurel Bulacu rămâne pentru arta noastră contemporană un reper statornic şi inconfundabil prin gestul virtuoz, prin inteligenţa creativă şi prin modelul stilistic şi profesional pe care şi l-a făurit.

Corneliu Antim, România liberă, 1997

GALERIE DE LA VERNISAJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *