Asociația Montage

Viziunea Asociației Montage este să contribuie la educația culturală a societății, la dezvoltarea gustului artistic și a nevoii de frumos.

În acest sens, organizăm evenimente culturale, susținem tinerii artiști și încercăm să implicăm publicul în evenimente interactiv-creative.Prin programele implementate, descoperim tineri artiști talentați din diverse domenii culturale, pe care încercăm să îi susținem și să îi implicăm în diverse activități. Totodată, ne dorim să acordăm artiștilor, dar și celor atrași de arte, de fiecare dată, șansa de a organiza activități de calitate, de a participa la evenimente culturale de excepție, inspirațiunile, interactive sau participative.

Este important ca artiștii contemporani să aibă posibilitatea unei promovări bune încă din tinerețe și considerăm că este de asemenea necesar ca spațiile culturale existente să găzduiască evenimente artistice cât mai diversificate. Datorită limitărilor de tot felul, accesul tinerilor artiști în expoziții și manifestări culturale de amploare nu este întotdeauna facil, de aceea, a acorda o șansă acestora poate pune bazele unui suflu nou în domeniul culturii și poate deschide porțile către marile manifestări artistice de mâine.