Împreună putem!

Vino alaturi de noi sprijinind tinerii talentați care pot schimba gânduri, mentalități, vieți!

Prin programele implementate, descoperim tineri artiști din diverse domenii culturale, pe care încercăm să îi susținem și să îi implicăm în diverse activități.

Poți susține proiectele noastre, cu o donație prin transfer bancar, direct în contul nostru:

Beneficiar: Asociația Montage
Cod de identificare fiscal (CIF): 35152370
Cont bancar (IBAN): RO92 RZBR 0000 0600 1820 9905


Daca esti salariat, poti sa directionezi 2% din impozitul tau pe venit catre proiectele noastre.


Astfel contribui si tu la distribuirea banilor publici acolo unde este nevoie de ei, fara a exista nicio modificare in bugetul tau. Acest impozit nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poti directiona catre o cauza la alegerea ta: o organizatie, fundatie sau entitate non-profit. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investesti putin din timpul tau pentru a completa un formular in doua exemplare. Un exemplar se depune la Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar ramane la tine.

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos. Acesta reprezintă Declaratia 230 si poate fi completat doar de persoanele ale caror venituri provin numai din salariu.

In cazul in care doresti sa completezi declaratia direct la Administratia Financiara sau sa descarci acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui sa completezi tu datele noastre:

Denumire entitate nonprofit – Asociația Montage
Cod de identificare fiscala a entității nonprofit (CIF) – 35152370
Cont bancar (IBAN) RON – RO92 RZBR 0000 0600 1820 9905

Pasul 2: Dupa ce ai descarcat formularul, trebuie sa-l completezi cu datele tale de identificare in prima caseta destinata contribuabilului.

Pasul 3: Semneaza documentul si trimite formularul completat catre Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, pana la data de 25 mai 2018. 

Atentie: De anul acesta, Formularul 230 prin care persoanele care au salarii doneaza 2% din impozitul pe venit, trebuie sa fie depus personal la ghiseul ANAF, prin posta sau on-line.

Posta: In cazul in care, nu ai timp sa te deplasezi personal la ANAF-ul de care apartii, poti sa trimiti acel formular prin posta, dar atentie, plicul trimis trebuie sa fie pus cu confirmare de primire. Tariful perceput de Posta Romana in acest moment pentru o corespondenta interna cu confirmare de primire pana la 20g este de 6,30 lei. 

On-line: Daca ai deja semnatura digitala pe site-ul ANAF-ului poti completa online declaratia cu datele Asociatiei Montage. Daca nu ai semnatura digitala iti poti face un username pe site-ul ANAF. 

Persoana fizica autorizata

Daca esti persoana fizica autorizata sau ai venituri din alte surse decat cele salariale (comisioane din vanzari, drepturi de autor, chirii, dividende, prime, bonusuri etc.), urmezi aceiasi pasi ca in cazul persoanelor salariate, doar ca trebuie sa completazi un formular diferit: formularul tip 200 privind veniturile realizate in Romania.

Poti directiona astfel 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini proiectele noastre fara a exista nicio modificare in bugetul tau. Acest impozit nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poti directiona catre o cauza la alegerea ta: o organizatie, fundatie sau entitate non-profit.  Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investesti putin din timpul tau pentru a completa un formular in doua exemplare. Un exemplar se depune la Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar ramane la tine. 

Nu trebuie sa iti faci griji daca nu cunosti valoarea sumei care corespunde procentului de 2% din impozitul tau, deoarece aceasta va fi calculata de catre organele fiscale.

Cum ne poti ajuta si mai mult?

Daca doresti sa ne sustii pe noi sau orice alta asociatie sau fundatie, poti sa le vorbesti si prietenilor tai despre acest formular sau sa ii dai share pe pagina ta de Facebook.