Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Este politica Galeria Montage de a respecta confidențialitatea dvs. și de a se conforma cu orice lege și reglementare aplicabilă cu privire la orice informații personale pe care le putem colecta despre dvs., inclusiv pe site-ul nostru, https://galeriemontage.com/, și alte site-uri pe care le deținem și le operăm.

Informațiile personale sunt orice informații despre dumneavoastră care pot fi folosite pentru a vă identifica. Acestea includ informații despre dvs. ca persoană (cum ar fi numele, adresa și data nașterii), dispozitivele dvs., detaliile de plată și chiar informații despre modul în care utilizați un site web sau un serviciu online.

În cazul în care site-ul nostru conține linkuri către site-uri și servicii ale unor terțe părți, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că aceste site-uri și servicii au propriile politici de confidențialitate. După ce urmați un link către orice conținut al unei terțe părți, ar trebui să citiți informațiile privind politica de confidențialitate afișată de acestea cu privire la modul în care colectează și utilizează informațiile personale. Această politică de confidențialitate nu se aplică la niciuna dintre activitățile dumneavoastră după ce părăsiți site-ul nostru.

Această politică este în vigoare începând cu 16 aprilie 2023.

Ultima actualizare: 16 aprilie 2023

Informații pe care le colectăm

Informațiile pe care le colectăm se încadrează într-una din cele două categorii: informații “furnizate în mod voluntar” și informații “colectate automat”.

Informațiile “furnizate în mod voluntar” se referă la orice informații pe care ni le furnizați în mod conștient și activ atunci când utilizați sau participați la oricare dintre serviciile și promoțiile noastre.

Informațiile “colectate automat” se referă la orice informații trimise automat de către dispozitivele dumneavoastră în cursul accesării produselor și serviciilor noastre.

Date de jurnal

Atunci când vizitați site-ul nostru web, serverele noastre pot înregistra automat datele standard furnizate de browserul dvs. web. Acestea pot include adresa IP (Internet Protocol) a dispozitivului dvs., tipul și versiunea browserului dvs., paginile pe care le vizitați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe fiecare pagină și alte detalii despre vizita dvs.

În plus, dacă întâmpinați anumite erori în timpul utilizării site-ului, este posibil să colectăm în mod automat date despre eroare și despre circumstanțele în care a apărut. Aceste date pot include detalii tehnice despre dispozitivul dvs., ce ați încercat să faceți atunci când s-a produs eroarea și alte informații tehnice legate de problemă. Este posibil să primiți sau nu o notificare cu privire la astfel de erori, chiar și în momentul în care acestea se produc, că au apărut sau care este natura erorii.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, deși este posibil ca aceste informații să nu permită identificarea personală în sine, este posibil să fie combinate cu alte date pentru a identifica personal persoane individuale.

Date dispozitiv

Atunci când vizitați site-ul nostru web sau interacționați cu serviciile noastre, este posibil să colectăm automat date despre dispozitivul dvs., cum ar fi:

 • Tipul dispozitivului
 • Sistemul de operare
 • Identificatori unici ai dispozitivului
 • Date de geolocalizare

Datele pe care le colectăm pot depinde de setările individuale ale dispozitivului și ale software-ului dvs. Vă recomandăm să verificați politicile producătorului dispozitivului dvs. sau ale furnizorului de software pentru a afla ce informații ne pun la dispoziție.

Informații personale

Este posibil să vă solicităm informații personale – de exemplu, atunci când vă abonați la buletinul nostru informativ sau când ne contactați – care pot include una sau mai multe dintre următoarele:

 • Nume
 • E-mail
 • Data nașterii
 • Număr de telefon/mobil
 • Adresa de domiciliu/adresa de corespondență

Motive legitime pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale

Colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale numai atunci când avem un motiv legitim pentru a face acest lucru. În acest caz, colectăm doar informațiile personale care sunt necesare în mod rezonabil pentru a vă furniza serviciile noastre.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Este posibil să colectăm informații personale de la dvs. atunci când faceți oricare dintre următoarele pe site-ul nostru web:

 • Vă înregistrați pentru un cont
 • Vă înscrieți la oricare dintre competițiile, concursurile, tombolele și sondajele noastre
 • Vă înscrieți pentru a primi actualizări de la noi prin e-mail sau prin canalele de socializare
 • Utilizați un dispozitiv mobil sau un browser web pentru a accesa conținutul nostru
 • Contactați-ne prin e-mail, prin intermediul rețelelor de socializare sau pe orice alte tehnologii similare
 • Atunci când ne menționați pe rețelele de socializare

Putem colecta, deține, utiliza și divulga informații în următoarele scopuri, iar informațiile personale nu vor fi prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri:

 • pentru a vă oferi caracteristicile și serviciile de bază ale platformei noastre
 • pentru a vă permite să vă personalizați sau să vă personalizați experiența pe care o aveți pe site-ul nostru web
 • pentru a vă livra produse și/sau servicii
 • pentru a vă contacta și a comunica cu dvs.
 • pentru analiză, cercetare de piață și dezvoltarea afacerii, inclusiv pentru a opera și îmbunătăți site-ul nostru web, aplicațiile asociate și platformele de social media asociate
 • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru a vă trimite informații promoționale despre produsele și serviciile noastre și informații despre terțe părți pe care le considerăm că ar putea fi de interes pentru dvs.
 • pentru a vă permite să accesați și să utilizați site-ul nostru web, aplicațiile asociate și platformele de socializare asociate
 • pentru păstrarea înregistrărilor interne și în scopuri administrative
 • pentru a organiza concursuri, tombole și/sau pentru a vă oferi beneficii suplimentare
 • pentru a ne respecta obligațiile legale și pentru a rezolva orice litigiu pe care îl putem avea
 • pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a ne asigura că site-urile și aplicațiile noastre sunt sigure, securizate și utilizate în conformitate cu termenii noștri de utilizare

Putem combina informațiile personale furnizate în mod voluntar și colectate automat cu informații generale sau date de cercetare pe care le primim din alte surse de încredere. De exemplu, activitățile noastre de marketing și de cercetare de piață pot descoperi date și informații, pe care le putem combina cu informații despre modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru pentru a îmbunătăți site-ul nostru și experiența dvs. pe acesta.

Securitatea informațiilor dumneavoastră personale

Atunci când colectăm și prelucrăm informații personale și pe durata păstrării acestor informații, le vom proteja prin mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.

Deși vom face tot ce ne stă în putință pentru a proteja informațiile personale pe care ni le furnizați, vă informăm că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură și nimeni nu poate garanta securitatea absolută a datelor.

Sunteți responsabil pentru selectarea oricărei parole și pentru puterea de securitate generală a acesteia, asigurând securitatea propriilor informații în limitele serviciilor noastre. De exemplu, asigurându-vă că toate parolele asociate cu accesarea informațiilor și conturilor dvs. personale sunt sigure și confidențiale.

Cât timp păstrăm informațiile dvs. personale

Păstrăm informațiile dvs. personale doar atât timp cât este necesar. Această perioadă de timp poate depinde de scopul pentru care folosim informațiile dumneavoastră, în conformitate cu această politică de confidențialitate. De exemplu, dacă ne-ați furnizat informații personale ca parte a creării unui cont la noi, este posibil să păstrăm aceste informații pe durata existenței contului dvs. în sistemul nostru. În cazul în care informațiile dvs. personale nu mai sunt necesare în acest scop, le vom șterge sau le vom face anonime prin eliminarea tuturor detaliilor care vă identifică.

Cu toate acestea, dacă este necesar, este posibil să păstrăm informațiile dvs. personale pentru a ne conforma unei obligații legale, contabile sau de raportare sau în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice.

Confidențialitatea copiilor

Nu adresăm niciunul dintre produsele sau serviciile noastre direct copiilor sub 13 ani și nu colectăm cu bună știință informații personale despre copii sub 13 ani.

Dezvăluirea de informații personale către terți

Putem dezvălui informații cu caracter personal către:

 • o societate-mamă, o filială sau un afiliat al companiei noastre
 • terți furnizori de servicii în scopul de a le permite să își furnizeze serviciile, inclusiv (fără a se limita la) furnizori de servicii IT, furnizori de stocare a datelor, furnizori de găzduire și de servere, analiză, înregistratori de erori, recuperatori de creanțe, furnizori de întreținere sau de rezolvare a problemelor, furnizori de marketing, consilieri profesioniști și operatori de sisteme de plată
 • angajații, contractanții și/sau entitățile noastre conexe
 • agenții sau partenerii noștri de afaceri existenți sau potențiali
 • sponsori sau promotori ai oricărui concurs, loterie sau promoție pe care o organizăm
 • agențiile de raportare a creditelor, instanțele, tribunalele și autoritățile de reglementare, în cazul în care nu plătiți pentru bunurile sau serviciile pe care vi le-am furnizat
 • instanțe, tribunale, autorități de reglementare și ofițeri de aplicare a legii, în conformitate cu legea, în legătură cu orice proceduri legale actuale sau viitoare sau pentru a ne stabili, exercita sau apăra drepturile legale
 • terțe părți, inclusiv agenți sau subcontractanți care ne ajută să vă furnizăm informații, produse, servicii sau marketing direct
 • părți terțe pentru a colecta și prelucra date
 • o entitate care achiziționează sau căreia îi transferăm toate sau aproape toate activele și activitățile noastre

Părțile terțe pe care le folosim în prezent includ:

Transferuri internaționale de informații personale

Informațiile cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate și/sau procesate în România, Germania și Statele Unite ale Americii, sau acolo unde noi sau partenerii, afiliații și furnizorii noștri terți deținem facilități.

Este posibil ca țările în care stocăm, procesăm sau transferăm informațiile dvs. personale să nu aibă aceleași legi de protecție a datelor ca și țara în care ați furnizat inițial informațiile. În cazul în care transferăm informațiile dvs. personale către terțe părți din alte țări: (i) vom efectua aceste transferuri în conformitate cu cerințele legislației aplicabile; și (ii) vom proteja informațiile personale transferate în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Drepturile dumneavoastră și controlul informațiilor dumneavoastră personale

Alegerea dvs.: Prin furnizarea de informații personale către noi, înțelegeți că vom colecta, păstra, utiliza și divulga informațiile dvs. personale în conformitate cu această politică de confidențialitate. Nu sunteți obligat să ne furnizați informații personale, însă, dacă nu o faceți, acest lucru poate afecta utilizarea site-ului nostru web sau a produselor și/sau serviciilor oferite pe sau prin intermediul acestuia.

Informații de la terțe părți: În cazul în care primim informații personale despre dvs. de la o terță parte, le vom proteja în conformitate cu prevederile prezentei politici de confidențialitate. Dacă sunteți o terță parte care furnizează informații personale despre altcineva, declarați și garantați că aveți consimțământul persoanei respective de a ne furniza informațiile personale.

Permisiunea de marketing: Dacă ați fost de acord anterior cu utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing direct, vă puteți schimba părerea în orice moment, contactându-ne folosind detaliile de mai jos.

Acces: Puteți solicita detalii despre informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră.

Corectare: Dacă considerați că orice informații pe care le deținem despre dvs. sunt inexacte, neactualizate, incomplete, irelevante sau înșelătoare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate în această politică de confidențialitate. Vom lua măsuri rezonabile pentru a corecta orice informație care se dovedește a fi inexactă, incompletă, înșelătoare sau neactualizată.

Nediscriminare: Nu vă vom discrimina pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile dvs. asupra informațiilor dvs. personale. Cu excepția cazului în care informațiile dvs. personale sunt necesare pentru a vă oferi un anumit serviciu sau o anumită ofertă (de exemplu, furnizarea de asistență pentru utilizatori), nu vă vom refuza bunuri sau servicii și/sau nu vă vom percepe prețuri sau tarife diferite pentru bunuri sau servicii, inclusiv prin acordarea de reduceri sau alte beneficii, sau prin impunerea de penalități, și nici nu vă vom oferi un nivel sau o calitate diferită a bunurilor sau serviciilor.

Descărcarea de informații personale: Vă punem la dispoziție un mijloc prin care puteți descărca informațiile personale pe care le-ați partajat prin intermediul site-ului nostru. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Notificarea încălcărilor de date: Vom respecta legile care ne sunt aplicabile în ceea ce privește orice încălcare a datelor.

Reclamații: Dacă considerați că am încălcat o lege relevantă privind protecția datelor și doriți să depuneți o plângere, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos și să ne furnizați detalii complete despre presupusa încălcare. Vom investiga cu promptitudine plângerea dvs. și vă vom răspunde în scris, stabilind rezultatul investigației noastre și măsurile pe care le vom lua pentru a soluționa plângerea dvs. De asemenea, aveți dreptul de a contacta un organism de reglementare sau o autoritate de protecție a datelor în legătură cu plângerea dumneavoastră.

Dezabonarea: Pentru a vă dezabona din baza noastră de date de e-mailuri sau pentru a renunța la comunicări (inclusiv comunicări de marketing), vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate în această politică de confidențialitate sau să renunțați folosind facilitățile de renunțare furnizate în comunicare. Este posibil să fie necesar să vă solicităm informații specifice pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea.

Utilizarea cookie-urilor

Utilizăm “cookie-uri” pentru a colecta informații despre dumneavoastră și despre activitatea dumneavoastră pe site-ul nostru. Un “cookie” este o mică bucată de date pe care site-ul nostru o stochează pe computerul dvs. și pe care o accesează la fiecare vizită, astfel încât să putem înțelege modul în care utilizați site-ul nostru. Acest lucru ne ajută să vă oferim conținut pe baza preferințelor pe care le-ați specificat.

Vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile pentru mai multe informații.

Transferuri de afaceri

Dacă noi sau activele noastre sunt achiziționate, sau în cazul improbabil în care ieșim din afaceri sau intrăm în faliment, vom include datele, inclusiv informațiile dvs. personale, printre activele transferate către orice părți care ne achiziționează. Recunoașteți că astfel de transferuri pot avea loc și că orice părți care ne achiziționează pot, în măsura permisă de legea aplicabilă, să continue să utilizeze informațiile dvs. personale în conformitate cu această politică, pe care vor trebui să și-o asume, deoarece aceasta reprezintă baza pentru orice drepturi de proprietate sau de utilizare pe care le avem asupra acestor informații.

Limitele politicii noastre

Site-ul nostru web poate avea legături către site-uri externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu avem niciun control asupra conținutului și politicilor acestor site-uri și nu ne putem asuma responsabilitatea sau răspunderea pentru practicile respective de confidențialitate ale acestora.

Modificări ale acestei politici

La discreția noastră, putem modifica politica noastră de confidențialitate pentru a reflecta actualizările proceselor noastre de afaceri, practicile curente acceptabile sau modificările legislative sau de reglementare. În cazul în care decidem să modificăm această politică de confidențialitate, vom publica modificările aici, la același link prin care accesați această politică de confidențialitate.

În cazul în care modificările sunt semnificative sau dacă legislația aplicabilă o cere, vă vom contacta (în funcție de preferințele selectate de dvs. pentru comunicările noastre) și pe toți utilizatorii noștri înregistrați cu noile detalii și linkuri către politica actualizată sau modificată.

În cazul în care legea o cere, vom obține permisiunea dumneavoastră sau vă vom oferi posibilitatea de a accepta sau de a renunța, după caz, la orice nouă utilizare a informațiilor dumneavoastră personale.

Dezvăluiri suplimentare pentru conformitatea cu Legea australiană privind confidențialitatea (AU)

Transferuri internaționale de informații personale

În cazul în care dezvăluirea informațiilor dvs. personale face obiectul exclusiv al legilor australiene privind confidențialitatea, recunoașteți că este posibil ca unele părți terțe să nu fie reglementate de Legea privind confidențialitatea și de principiile australiene privind confidențialitatea din Legea privind confidențialitatea. Recunoașteți că, în cazul în care o astfel de parte terță se angajează în orice act sau practică care contravine principiilor australiene de confidențialitate, aceasta nu va fi răspunzătoare în temeiul Legii privind confidențialitatea, iar dumneavoastră nu veți putea solicita despăgubiri în temeiul Legii privind confidențialitatea.

Dezvăluiri suplimentare pentru conformitatea cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) (UE)

Controlor de date / Procesator de date

GDPR face distincție între organizațiile care prelucrează informații cu caracter personal în scopuri proprii (cunoscute sub denumirea de “operatori de date”) și organizațiile care prelucrează informații cu caracter personal în numele altor organizații (cunoscute sub denumirea de “procesatori de date”). Noi, Galeria Montage, situată la adresa furnizată în secțiunea “Contactați-ne”, suntem un Operator de date în ceea ce privește informațiile personale pe care ni le furnizați.

Temeiurile legale pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale

Vom colecta și utiliza informațiile dvs. personale numai atunci când avem dreptul legal de a face acest lucru. În acest caz, vom colecta și utiliza informațiile dvs. personale în mod legal, corect și transparent. În cazul în care solicităm consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra informațiile personale, iar dumneavoastră aveți sub 16 ani, vom solicita consimțământul părintelui sau al tutorelui legal pentru a vă prelucra informațiile personale în acest scop specific.

Bazele noastre legale depind de serviciile pe care le utilizați și de modul în care le utilizați. Acest lucru înseamnă că colectăm și folosim informațiile dvs. doar pe următoarele baze:

Consimțământul dumneavoastră

În cazul în care ne dați consimțământul de a colecta și utiliza informațiile dvs. personale într-un scop specific. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, folosind facilitățile pe care le oferim; cu toate acestea, acest lucru nu va afecta nicio utilizare a informațiilor dvs. care a avut deja loc. Este posibil să vă dați consimțământul pentru a vă furniza numele și datele de contact în scopul de a participa la un concurs sau o promoție. Deși vă puteți retrage înscrierea în orice moment, acest lucru nu va afecta nicio selecție sau jurizare care a avut deja loc. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care vă puteți retrage consimțământul, nu ezitați să vă adresați folosind detaliile furnizate în secțiunea “Contactați-ne” din această politică de confidențialitate.

Executarea unui contract sau a unei tranzacții

În cazul în care ați încheiat un contract sau o tranzacție cu noi, sau pentru a lua măsuri pregătitoare înainte de a încheia un contract sau o tranzacție cu dvs. De exemplu, dacă ne contactați cu o cerere de informații, este posibil să avem nevoie de informații personale, cum ar fi numele dvs. și datele de contact, pentru a vă răspunde.

Interesele noastre legitime

În cazul în care evaluăm că este necesar pentru interesele noastre legitime, cum ar fi pentru a furniza, opera, îmbunătăți și comunica serviciile noastre. Considerăm că interesele noastre legitime includ cercetarea și dezvoltarea, înțelegerea publicului nostru, marketingul și promovarea serviciilor noastre, măsurile luate pentru a ne opera serviciile în mod eficient, analiza de marketing și măsurile luate pentru a ne proteja drepturile și interesele legale.

Conformitatea cu legea

În unele cazuri, este posibil să avem o obligație legală de a utiliza sau de a păstra informațiile dvs. personale. Astfel de cazuri pot include (dar nu se limitează la) ordine judecătorești, anchete penale, solicitări guvernamentale și obligații de reglementare. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care păstrăm informațiile personale pentru a ne conforma legii, nu ezitați să ne întrebați folosind detaliile furnizate în secțiunea “Contactați-ne” din această politică de confidențialitate.

Transferuri internaționale în afara Spațiului Economic European (SEE)

Ne vom asigura că orice transfer de informații cu caracter personal din țări din Spațiul Economic European (SEE) către țări din afara SEE va fi protejat prin garanții adecvate, de exemplu, prin utilizarea unor clauze standard de protecție a datelor aprobate de Comisia Europeană sau prin utilizarea unor reguli corporative obligatorii sau a altor mijloace acceptate legal.

Drepturile dumneavoastră și controlul informațiilor dumneavoastră personale

Restricție: Aveți dreptul de a ne solicita să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. personale dacă (i) sunteți îngrijorat cu privire la acuratețea informațiilor dvs. personale; (ii) credeți că informațiile dvs. personale au fost prelucrate în mod ilegal; (iii) aveți nevoie ca noi să păstrăm informațiile personale exclusiv în scopul unei cereri legale; sau (iv) suntem în curs de examinare a obiecției dvs. în legătură cu prelucrarea pe baza intereselor legitime.

Obiecția la prelucrare: Aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale care se bazează pe interesele noastre legitime sau pe interesul public. În acest caz, trebuie să furnizăm motive legitime și convingătoare pentru prelucrare, care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră, pentru a continua prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale.

Portabilitatea datelor: Puteți avea dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. Atunci când este posibil, vom furniza aceste informații în format CSV sau într-un alt format ușor de citit de către o mașină. De asemenea, puteți avea dreptul de a solicita să transferăm aceste informații personale către o terță parte.

Ștergere: Puteți avea dreptul de a ne solicita să ștergem în orice moment informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră, iar noi vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge informațiile dumneavoastră personale din registrele noastre curente. Dacă ne cereți să vă ștergem informațiile personale, vă vom informa cu privire la modul în care ștergerea vă afectează utilizarea site-ului nostru web sau a produselor și serviciilor noastre. Pot exista excepții de la acest drept din motive legale specifice pe care, dacă este cazul, le vom stabili pentru dvs. ca răspuns la cererea dvs. Dacă vă închideți sau vă ștergeți contul, vom șterge informațiile dvs. personale în termen de 14 zile de la ștergerea contului dvs. Vă rugăm să aveți în vedere că motoarele de căutare și terții similari pot păstra în continuare copii ale informațiilor dvs. personale care au fost făcute publice cel puțin o dată, cum ar fi anumite informații de profil și comentarii publice, chiar și după ce ați șters informațiile din serviciile noastre sau v-ați dezactivat contul.

Dezvăluiri suplimentare pentru conformitatea în California (SUA)

În conformitate cu secțiunea 1798.83 din Codul civil al Californiei, dacă locuiți în California și relația dvs. de afaceri cu noi este în principal în scopuri personale, familiale sau casnice, ne puteți întreba despre informațiile pe care le dezvăluim altor organizații în scopuri de marketing.

Pentru a face o astfel de solicitare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate în această politică de confidențialitate, cu mențiunea “Cerere de informații privind confidențialitatea în California” în linia de subiect. Puteți face acest tip de solicitare o dată pe an calendaristic. Vă vom trimite prin e-mail o listă a categoriilor de informații personale pe care le-am dezvăluit altor organizații în scopuri de marketing în ultimul an calendaristic, împreună cu numele și adresele acestora. Nu toate informațiile personale partajate în acest mod sunt acoperite de secțiunea 1798.83 din Codul civil din California.

Nu urmăriți

Unele browsere au o funcție “Do Not Track” care vă permite să comunicați site-urilor web că nu doriți să vă fie urmărite activitățile online. În acest moment, nu răspundem la semnalele “Do Not Track” ale browserelor.

Respectăm standardele prezentate în această politică de confidențialitate, asigurându-ne că colectăm și prelucrăm informațiile personale în mod legal, corect, transparent și cu motive legitime și legale pentru a face acest lucru.

Cookie-uri și pixeli

În orice moment, puteți refuza cookie-urile de pe site-ul nostru dacă browserul dvs. permite acest lucru. Majoritatea browserelor vă permit să activați setările browserului dvs. pentru a refuza setarea tuturor sau a unor cookie-uri. În consecință, capacitatea dvs. de a limita cookie-urile se bazează doar pe capacitățile browserului dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunea Cookie-uri din această politică de confidențialitate.

Stimulente financiare permise de CCPA

În conformitate cu dreptul dvs. la nediscriminare, vă putem oferi anumite stimulente financiare permise de CCPA, care pot avea ca rezultat prețuri, tarife sau niveluri de calitate diferite pentru bunurile sau serviciile pe care le furnizăm.

Orice stimulent financiar permis de CCPA pe care îl oferim va fi legat în mod rezonabil de valoarea informațiilor dvs. personale și vă vom oferi condiții scrise care să descrie în mod clar natura unei astfel de oferte. Participarea la un program de stimulente financiare necesită consimțământul dumneavoastră prealabil, pe care îl puteți revoca în orice moment.

Aviz de colectare din California

În ultimele 12 luni, am colectat următoarele categorii de informații personale enumerate în California Consumer Privacy Act:

 • Identificatori, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon numele contului, adresa IP și un ID sau un număr atribuit contului dvs.
 • înregistrări ale clienților, cum ar fi adresa de facturare și de expediere și datele cardului de credit sau de debit.
 • Demographics, such as your age or gender. This category includes data that may qualify as protected classifications under other California or federal laws.
 • Date demografice, cum ar fi vârsta sau sexul dumneavoastră. Această categorie include date care se pot califica drept clasificări protejate în conformitate cu alte legi din California sau federale.
 • Informații comerciale, cum ar fi istoricul și achizițiile de produse sau servicii.
 • Date de geolocalizare.
 • Inferențe, cum ar fi informații despre interesele, preferințele și preferințele dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre informațiile pe care le colectăm, inclusiv despre sursele din care primim informații, consultați secțiunea “Informații pe care le colectăm”. Colectăm și utilizăm aceste categorii de informații personale în scopurile comerciale descrise în secțiunea “Colectarea și utilizarea informațiilor”, inclusiv pentru a furniza și gestiona Serviciul nostru.

Dreptul de a ști și de a șterge

Dacă sunteți rezident al Californiei, aveți dreptul de a șterge informațiile personale pe care le-am colectat și de a afla anumite informații despre practicile noastre privind datele în ultimele 12 luni. În special, aveți dreptul de a ne solicita următoarele:

 • Categoriile de informații personale pe care le-am colectat despre dvs;
 • Categoriile de surse din care au fost colectate informațiile personale;
 • Categoriile de informații personale despre dvs. pe care le-am dezvăluit în scopuri comerciale sau le-am vândut;
 • Categoriile de terți cărora le-au fost divulgate informațiile personale în scopuri comerciale sau vândute;
 • Scopul comercial sau de afaceri pentru colectarea sau vânzarea informațiilor cu caracter personal; și
 • elementele specifice de informații personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră.

Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate în această politică de confidențialitate.

Străluciți lumina

Dacă sunteți rezident al Californiei, pe lângă drepturile discutate mai sus, aveți dreptul de a ne solicita informații cu privire la modul în care împărtășim anumite informații personale, așa cum sunt definite de “Shine the Light” din California, cu terțe părți și afiliați în scopuri de marketing direct.

Pentru a primi aceste informații, trimiteți-ne o solicitare folosind datele de contact furnizate în această politică de confidențialitate. Cererile trebuie să includă “Cerere privind drepturile de confidențialitate din California” pe prima linie a descrierii și să includă numele dumneavoastră, adresa, orașul, statul și codul poștal.

Contactează-ne

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de confidențialitatea dumneavoastră, ne puteți contacta folosind următoarele detalii:

Contact