Face to Face

Publicat de

în categoria

Artisti: Anca Maria Ciofîrlă și Sofia Ovejan
Palatul Mogoșoaia, sala Cuhnia
15 februarie 2017

Centrul de Cultură ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului ” în colaborare cu Galeria Montage, vă invită la Palatul Mogoșoaia, sala Cuhnia, unde în data de 15 februarie 2017 va avea loc vernisajul expoziției ”Face to Face” a artistelor Anca Maria Ciofîrlă și Sofia Ovejan. Expoziția este o punere în scenă a unui concept bazat pe diversitatea firii umane și pune față în față doi artiști care se completează reciproc prin dialogul interdisciplinar al tehnicilor, compozițiilor și culorii.

Artiștii vă propun un parcurs expozițional într-o lume a contrastelor și a descoperirii sinelui, un parcurs plin de neprevăzut, de diversitate în forme de expresie, atât prin mijloace clasice cât și avangardiste. Fiecare dintre cele două artiste, ajunse la maturitatea exprimării artistice, vin în întâmpinarea publicului cu elemente surpriză ale dialogului artistic, care este o provocare de a intra în universul reveriilor creatoare, în care imaginația este lăsată liberă să creeze forme în mișcare, dinamice și în același timp mistice.

În deschiderea vernisajului, care va avea loc la ora 17, va vorbi renumitul critic de artă Pavel Șușară, un fin observator al acestui demers cultural. De asemenea, la eveniment sunt așteptate și alte personalități ale vieții culturale bucureștene și nu numai. Seara se va încheia cu un cocktail, iar artistele vor avea plăcerea să răspundă la întrebările publicului iubitor de artă.