Apropierea

Publicat de

în categoria

AUTOR: Marl O’Rowe
DURATĂ: 1h 20 min
PREMIERA: 13 mai 2019, ora: 20:00, Teatrul de Artă

Următoarele reprezentații: 14, 15, 21, 22  și 28 mai 2019, de la ora 20:00. Spectacolul este urmat de o sesiune de Q&A susținută de actori și invitați

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare pe site-urile www.myticket.ro și www.entertix.ro

Un proiect al Asociației Montage, Co-finantat de AFCN
DISTRIBUȚIA: Ana Pasti, Dorotheea Petre, Adriana Titieni
REGIE: Peter Kerek
SCENOGRAFIE: Sofia Ovejan
PRODUCĂTOR: Anca Maria Ciofîrlă
PRODUCĂTOR EXECUTIV: Cezar Cristea
PR: Monica Felea
FOTO: Valentin Goran
VIDEO: Lucian Banu
GRAFICĂ: Matei Stoian

2 surori, 3 prietene, 4 conversații. Un trecut complicat, un prezent incert, un viitor.

În trecut, Anna, Cora și Denise erau de nedespărțit. Nopți și discuții fără sfârșit dar cu mult sens, o prietenie ce părea că nu se va sfârși niciodată. Prezentul le regăsește însingurate și departe de ce au visat să fie. Este prietenia soluția pentru alienare? 
„Apropierea este un text cifrat, labirintic, compus mai mult din indicii decât din certitudini. Te pune în situația sa ghicești tu lucrurile, sa le gândești cu atenție și sa te orientezi în ce direcție alegi sa mergi mai departe”. (Peter Kerek, regizor) 
„Anna e despre nevoia noastră de celălalt, despre prea mult, prea puțin, prea devreme sau prea târziu.” (Ana Pasti, actriță)
„Cora este aceea parte a noastră care rămâne permanent prinsă într-un purgatoriu, așteptând iertarea sau condamnarea celorlalți”. (Dorotheea Petre, actriță)
„Dennise este un personaj cu multe fațete negative, iar ceea ce mă interesează cu adevărat e să găsesc motivația interioară pentru asemenea fapte și comportamente dezavuate.”. (Adriana Titieni, actriță)

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administratiei Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.